ImBack1

Sursa Foto : http://www.lucisavu.ro

Mi-am dat seama, astăzi , că nu am mai scris de mult pe blogul meu personal . Când îmi aduc aminte că acum câteva luni eram în stare să scriu și 3 articole pe zi , parcă nu îmi vine să cred. Ce e drept , acum mai am un blog , pe care scriu împreună cu mai multe prietene . Subliniez, PRIETENE ! Cred că deja îl știe toată lumea (Studentul de Serviciu) , pentru că am făcut o promovare intensă în social media în ultimele săptămâni . Știu , v-am stresat cu mesaje, mail-uri , spam-uri . Dar sper să mă iertați , pentru că totul e pentru o cauză nobilă, și anume „experiența la scris articole ” . Am încredere că , într-o bună zi, când voi termina Facultatea de Jurnalism , o să mă pot duce la un interviu de angajare în presă și o să pot răspunde la întrebarea ” Ai mai scris undeva ? ” cu „DA ! ” .

Sunt conștient că presa , în ziua de azi , e o adunătură de hiene care aleargă după cvasi-vedete pentru o știre senzațională . Iar dacă vedeta în formare mai dă și un „vânt” , deja au ziarele despre ce să scrie o săptămână întreagă. Nu mai zic de cazurile în care acestea aleg să renunțe la haine ( vedetele, nu ziarele )  . Preiau televiziunile aceste materiale și în Direct și în Reluare . Că tot veni vorba de ” În direct și în reluare ” , am văzut că s-a luat decizia de a închide OTV-ul . Ok, se închide , se închide. Asta este . Nu mi-a plăcut , însă , reacția unor oameni de presă care , practic, se bucurau că se închide șandramaua lui Diaconescu . De parcă doar Diaconescu ar lucra acolo . Așa e când educația primită în societate ( adică la mă-ta acasă) nu te lasă să te gândești la binele colegului de breaslă . Ce mama mă-sii , să moară și capra vecinului , că și așa e slabă și urâtă !

Așa . Ce am mai făcut eu în ultimele zile ( ca să nu zic săptămâni ) , de când nu am mai fost pe aici . Am învățat . Pentru sesiune. Mă rog, pentru presesiune , perioada aia de verificări . Liniștea de dinaintea furtunii , la prima vedere ! Căci pe mulți i-a lovit „liniștea” mai tare decât îi va lovi „furtuna” . Și eu sper ca furtuna să nu fie puternică ! Deși se anunță ” vânturi , grindină și multă ploaie ” . M-am ocupat și de site-ul ala , de care vă tot ziceam și pe care îl găsiți aici : Studentul de Serviciu. L-am tot foit de o platformă pe alta. Și acum mă bate gandul să îl mai foiesc un pic , dar mă va înjura toată lumea. De la colaboratori la cititori . Și cum nu sunt vreun Stalin needucat, cred că voi aștepta să îmi cumpăr un .ro ( cu banii jos , că în rate nu se poate ) , înainte de a mă juca iar cu el . Să vezi atunci distracție ! 😀

Mi s-a stricat și laptopul , de când nu am mai scris aici . Ce mult a trecut ! Încep să cred că a trecut un secol de la ultima postare . Acum vă las, cu speranța că nu va mai trece încă un secol până la următoarea postare … Să fiți sănătoși !

Anunțuri