Acum, că tot s-au sărbătorit anii mulţi de la Unirea Principatelor, s-a sărbătorit Cuza, s-au pozat primarii şi preşedintele cu tricolorul, cu coroane, etc., aflăm că s-a înfiinţat şi „Patrula lui Vlad Ţepeş”, un fel de gardă patriotică, menită să îi apere pe cei neputincioşi în faţa problemelor. „Pe aceşti tineri îi veţi vedea peste tot, îi veţi vedea unde este nevoie de ei, de ajutor. Nu vor avea arme, poate vor avea lopeţi să ajute la deszăpezire sau poate vor avea găleţi să ajute la inundaţii sau poate pur şi simplu vor ajuta o bătrână să traverseze strada”, a declarat, duminică, preşedintele PRU (partidul România Unită), Bogdan Diaconu, în faţa delegaţilor reuniţi la primul congres al formaţiunii.

Numai că patrula asta este condusă de un luptător de K1, Daniel Ghiţă, şi are în componenţă numai bărbaţi de trei pe opt, laţi în spate de nu au loc pe uşă şi înalţi de te întrebi cum e aerul la ei, acolo sus. Aşa că să mă scuze domnu’ Diaconu, numai că eu nu cred că băieţii ăştia vor ajuta bătrânele să treaca strada. Ori, dacă se ajunge la bătaie pe motive rasiale sau etnice, cum de altfel tot instigă unii şi alţii, nervoşi că, vezi Doamne, ungurii ne cotropesc ţara (fir-ar mama lor de …), va fi bine? Vom zice „da, nene, uite, nişte oameni care fac ceva bun”? Cel mai probabil, da. Că aşa suntem noi românii. Proşti! Punem botul la prostii din astea patriotice doar pentru că suntem conduşi de unii care iau măsuri doar pentru ei. Numai că, să ne aducem aminte, un Bogdan Diaconu am mai avut, numai că ăla nu a mers atât de departe. Îl chema Vadim Tudor, şi Corneliu, Dumnezeu să îl ierte, şi avea de gând să cenzureze toată presa, toate televiziunile, şi să îi bage pe ăia de la Cronica Cârcotaşilor la puşcărie doar pentru că îl ironizau. Ori, dacă ne întoarcem pe drumul ăla, părăsit acum vreo 25 de ani, aproape 26, înainte să mă nasc eu, se cheamă că evoluăm?
„Patrula lui Vlad Ţepes va veghea ca cei sărmani şi uitaţi de autorităţi să nu fie victimele interlopilor, tâlharilor, hoţilor cu diplomă. Dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri, trebuie să dăm un semnal că România nu este sat fără câini, în care oricine urlă mai tare sau se ia de cei slabi şi neajutoraţi are câştig de cauză”, a spus Ghiţă. Voi înţelegeţi de aici că vor ajuta bătrânele să treacă strada sau că vor deszăpezi? Că eu înţeleg că vor pune mâna pe topoare şi se vor război cu interlopii, care la rândul lor au săbii. Deci, un fel de anarhie micuţă, la care legea închide ochii. A tunat şi i-a adunat!

Tot luptătorul a zis că el va încerca să colaboreze cu autorităţile, ca să se acopere un pic, dar că va lua măsuri în cazul în care acestea nu vor acţiona. Ei aş! Joac-o pe asta! Sfat: dacă eşti homosexual, evreu, ungur, ţigan, şchiop, vopsit în cap, rocker, plin de tatuaje, plin de cercei din cap până în picioare, etc, îmbracă-te bine şi treci pe partea cealaltă a străzii când vezi vreunul cu steagul României în piept, care mai e şi de lat în spate de zici că te trimite la Polul Nord cu o palmă. Nu de alta, dar s-ar putea să iei bătaie, că încerci să distrugi românismul.

Doamne, mare ţi-i grădina! Voi ştiţi care e faza cu „Patrula lui Vlad Ţepeş”? Poate mă lămuriţi şi pe mine.

Anunțuri