Răspunsul este simplu. Nu știm. Habar nu avem noi, bărbații, cum gândesc femeile. Și nici nu cred că vom avea vreodată habar. Cel puțin nu pe deplin. Pentru că femeia este singura ființă care începe să gândească altceva, exact atunci când crezi că ai ghicit cum gândește. De aia nici nu mă stresez să vorbesc despre „cum gândesc femeile în general!”. Dar voi încerca să vorbesc despre un alt aspect al gândirii femeilor. Și anume, despre nuditate. Cine se gândește că voi vorbi despre filme porno, poate să caute alt site.

woman1

Nu știu câți dintre voi, și aici fac referire la cititorii de sex masculin, ați (a-ți?) observat că femeile nu au nici o problemă în a rămâne într-un costum de baie foarte … sumar sau chiar topless și cu o ață între cele două fese, fără să fie deranjate de privirile băloase ale masculilor, care se doresc ALFA, din apropiere. Însă, atunci când le prindeți în lenjerie intimă, parcă le-ați prins desfigurate, călcate de tren sau de parcă ați văzut ceva interzis. Mereu m-a intrigat lucrul ăsta.

Am să apelez acum la cititoarele de sex feminin. Chiar dacă vi se spune „sexul slab”, știu că atunci când încerc să trag pătura pe partea mea, nu am nici o șansă. Așa că eu o să vă zic că sunteți un „Sex Tare”. Și o să vă rog pe voi să îmi explicați care e faza. De ce e ok să vă dezbrăcați la plajă și să vă expuneți privirilor ațâțate și imaginațiilor înfierbântate ale unor bărbați care au acasă 200 de kg de „Dulceață”, pentru că așa o cheamă pe soția lor, iar când vă vede un amic sau un prieten în sutien sau vi se vede o bucată de material din chiloți, vă înfuriați la culme și folosiți replica ” Întoarce-te, nu te mai uita, porcule ! „.

Noi suntem porci, asta o știm. Ne-o spuneți de mii de ani, de când ați coborât din acea navă extraterestră ( zi din care nici un bărbat nu a mai putut merge la o bere cu băieții, liniștit). Dar atunci când ne uităm la voi, nu o facem pentru că suntem porci. O facem pentru că avem instinct natural de dominare și de procreere. Voi poate nu știți, dar bărbații nu prea gândesc atunci când vine vorba de sex. Nu se gândesc la cât de mirific e, la cât de special e momentul. Intervine acel instinct primar, de dinainte să coboare maimuța din copac, care ne spune că sexul e bun, că trebuie să procreem, să ducem gena mai departe. Iar emanciparea asta a femeii, exacerbată în ultima sută de ani, este o idee dezvoltată tot de bărbați. Ca să nu vă mai plângeți voi că vă muncim noi acasă. Ma rog, sună misogin. Poate sunt, cine știe ? Dar să arunce cu piatra ăla care nu e. Sau aia care nu e !

Deci, de ce? De ce vă dezbrăcați atât de ușor într-un anumit cadru ( plajă, sute de oameni, număr dublu de ochi, imaginații bolnave) și deveniți atât de iritate când cineva vă surprinde în lenjerie într-un alt cadru ( casă, parc sau ce locuri de dezbrăcat mai aveți voi…inclusiv cabina de probă ) ?

Sursă Foto : http://sorindrache.ro

Reclame