Astăzi, 15.03.2013, Michaela Niculescu a pierdut lupta cu ciroza hepatică, boală care a chinuit-o în ultimul an. Mica, așa cum o știau rudele și prietenii, dar și toți cei care au urmărit-o la „Abracadabra”, a devenit mare. Din păcate, a devenit mare prea târziu. Mai ales că nu e prima. Astăzi, toată presa are cel puțin o știre despre ea. Până astăzi, Mica Niculescu era un cetățean român și atât. Mai ales că ea nu a vrut să spună nimănui despre boala care o măcina, decât în urmă cu o lună, când deja era prea târziu pentru a se mai face ceva.

Aiana Dinu ( reporter Click ) a făcut un „In Memoriam” care reușește să iasă din tiparul articolelor din ziarele de scandal. Pentru că Mica merită o ieșire triumfală din scenă. Articolul îl puteți citi AICI. Însă  cuvintele, într-o astfel de situație, sunt de prisos. Mica a fost un om plin de energie și voie bună, fiind o minune pentru apropiaţii săi. Nici unul dintre colegii de la Abracadabra nu au uitat-o vreodată, copiii Magicianului păstrând o legătură ca de fraţi. Chiar dacă lucra ca specialist IT la IBM, Mica nu renunţase la pasiunea sa pentru muzică. Aproape în fiecare seară, ieşea cu prietenii la karaoke şi binedispunea pe toată lumea cu optimismul său contagios şi felul său de a fi.

Dumnezeu să o ierte! Sunt sigur că nu va fi uitată. Măcar de familie, prieteni și cei câțiva ( cam puțini ) care și-o mai amintesc…

mica-abracadabra-michaela-niculescu-murit-spitalul-fundeni-ciroz646x404 (1)MICA-Michaela-Niculescu-a-murit

Reclame