Deși a pornit ca o ironie la adresa noastră, a bloggerilor, acest titlu pe care l-am dat articolului m-a inspirat. M-a inspirat să scriu o explicație tuturor celor care cred că bloggerii sunt , de fapt, niste triști care stau închiși în casă , care nu au contact cu lumea exterioară decât prin intermediul social media , care au burtă sau sâni lăsați ( după caz ) și care se ocupă cu cerșetoria de like-uri , pentru că altă treabă mai bună nu au . Gen să se uite la Capatos!

O domnișoara ( cred că era domnișoara, deși nu îi cunosc activitățile ) , care și-a asumat un nume de animal împușcat ( nu glumesc, chiar își spunea/spune Marmota Împușcată ) a ținut să îmi transmită, în această seară, cât de faină(sau făină?) și fără sens este și va fi viața mea și cât de inutile sunt părerile noastre, ale bloggerilor . Pornind de la ideea că trăim într-o țară liberă, fiecare e liber să spună ce vrea , când vrea, cum vrea . Nu ? Și dacă plăcerea noastră, a bloggerilor, este să postăm aceste pareri pe Social-Media , pentru a păstra o conexune între noi , este tot la alegerea noastră liberă. Nu ? Conform Marmotei Împușcate , părerea noastră nu este cerută de nimeni și facem cu toții parte din “masa de idioți” care se ocupă cu cerșetoria like-urilor(huă, milogilor) și cu pupatul în fund, pentru că nu acceptăm comentarii negative , care depășesc granița criticului , îndreptându-se ușor spre penibil . Ceea ce domnișoara Marmotă nu știe este că majoritatea bloggerilor ( dacă nu toți ) au setate câteva cuvinte care fac orice comentariu care le conține să intre în categoria Spam . Eu înțeleg că trăim într-o lume în care capra vecinului trebuie să moară , indiferent dacă e frumoasă sau urâtă , dar cred că uneori trebuie să acceptam că nu toate caprele suferă de Alzheimer.

Pentru a evita orice fel de comentarii inutile, aș vrea să spun că acest articol este un mijloc prin care eu îi pup în părțile dorsale pe toți colegii bloggeri care mă citesc, dar și pe toți care nu au blog. La urma urmei , asta facem noi , cei din blogosferă . Ne citim unii pe alții , ne comentăm unii pe alții , iar la sfârșitul zilei contorizăm să vedem câte funduri bloggeristice am pupat . Cine câștigă, primește un LIKE. Așa, ca de la idiot la idiot. În încercarea mea de a-I oferi un sfat ( să nu mai citească bloguri dacă nu îi place fenomenul ) , mi-am dat seama că mă îndrept spre penibil , așa că am decis să renunț. Știți voi , omul inteligent cedează primul . Vreau să se interpreteze ca un aer de superioritate din partea mea, idiotul care dă like-uri toată ziua .

Am o singură întrebare pentru ea . Dacă cei care dau LIKE-uri se cheamă idioți și fac parte dintr-o masă uriașă , cei care comentează bloguri ( părți ale unui fenomen care le provoacă dezgust ) , doar de dragul de a porni o discuție în contradictoriu(ceartă) sau de a vedea cât de arțăgos este scriitorul în cauză, cum se cheamă ? Și din ce masă face parte ? Na , că am pus două întrebări . Cred că de la idioțenie mi se trage. E clar , trebuie să mă tratez.

Reclame