Încercase toată ziua să își imagineze ce va simți când ea va accepta să îi fie soție. În mintea lui , nu exista posibilitatea unui NU categoric din partea ei. Și NU-ul nu a venit. A venit acel DA , care i-a topit instantaneu inima. A urmat o noapte plină de dragoste , cum nu au avut niciodată. Trupurile lor deveniseră unul , într-o feerie a dragostei dintre 2 oameni.

Ora 10:00 . Sâmbătă dimineață. Afară începuse să ningă ușor , în timp ce David turna cafeaua fierbinte în căni , urmând să o trezească pe Ela cu un mic dejun , savuros , în pat. Numai că ea i-o luă înainte și veni în bucătărie.

“ – Hei , fugi înapoi în pat . Vreau să îți aduc micul dejun în pat . Apropo, îți stă foarte bine cu tricoul meu . Abia acum îmi dau seama de asta ! “

“ – Oh , bărbat dulce ce ești . Am fugit. Dar , mai întâi , vreau să îmi sărut viitorul soț ! “ .

Savurând micul dejun, cei doi încep să discute și să facă planuri de nuntă. Contrar credințelor ei , David știa foarte multe lucruri despre nunți . Știa chiar și de unde ar putea ea să își cumpere o rochie de mireasa superbă, fără să își vândă casa . Și mai aflase și de un fotograf de nuntă, de pe un site care se ocupa de serviciile foto video nunta. Iar ceremonia urma sa se desfasoare la Casa Anke .

Visase, încă din copilărie , la clipa în care va sta în fața altarului , îmbrăcată într-o rochie albă , strălucitoare, alături de un bărbat căruia să îi dea inima ei. Văzuse poze de la nunta părinților ei și își dorea acea fericire. Își dorea să aibă acea sclipire. Își dorea să arate ca o prințesă, ce urma să devnă regină , exact ca mama ei.  Visa să fie fericită . Visa să spună ”Te iubesc ” în fiecare dimineață. Visa să i se spună asta în fiecare dimineață. Și acum i se oferea asta.

5 luni mai târziu , cei doi erau în mașină , îndreptându-se către salonul unde urma să se țină petrecerea de nuntă. Tocmai plecaseră de la biserică , unde își juraseră dragoste veșnică . Căsătoria lor era un făcut acum.  Și totul pornise în acea seară planificată până la cel mai mic detaliu de David. Acea seară în care i-a pus Elei inelul pe deget. Momentul a fost imortalizat de un fotograf de nuntă, care le oferise mirilor o reducere semnificativă la serviciile foto video nuntă.

Invitații se foiau de colo – colo, câteva băbuțe plângeau de fericire , iar copiii se alergau prin sala împodobită cu ghirlande de trandafiri , albi și roșii , preferații Elei. Ea strălucea în rochia ei de mireasă , albă , simplă , dar elegantă .Exact cum o visase. Îl ținea de braț pe omul care îi furase inima , dar căruia acum îi furase numele .Un alt fotograf de nuntă din București nu ezita să imortalizeze toate acele momente , știind că fiecare dintre ele merită să fie ținut minte . “ O imagine face cât o mie de cuvinte’ , nu-I așa ? La urma urmei, asta înseamnă servicii foto video nuntă.

 Mirii nu s-au dezlipit toată noaptea . Au dansat doar împreună  , și nu și-au dat drumul nici o clipă . Spre sfârșitul serii , când deja nuntașii se pregăteau să plece , David o întreabă pe Ela :

“ – Ești fericită , draga mea ? “

“ – Da , dragul meu. Sunt. Și … am o veste . Care mă face și mai fericită. Și sper să te faca și pe tine . Sunt însărcinată ! “

La auzul acestor vorbe, David o luă în brațe , râzând și sărutând-o în același timp . Nu îi venea să își creadă auzului. Urma să fie tată. Visase toată viața la clipa asta. Clipa când avea să devină părinte.

Dar asta este o altă poveste …

Reclame