romanii-au-talent

“ Am venit la Românii au talent să cânt, pentru mine, pentru familia mea , pentru România și pentru cine vrea să asculte.” . Așa și-a început Diana Borcea momentul de la Românii au talent. Tânăra din București , care suferă de nanism , a fost luată , cum era de așteptat, peste picior , de îndată ce a pășit pe scena concursului. Și nu de juriu sau de cei de la carul de productie. Ci de oamenii din sală.

Câțiva bădărani , care măsurau în înălțime undeva la 2 metri , au început să râdă, să huiduie, să arate cu degetul mare în jos. Probabil că , la înălțimea lor , aerul era atât de rarefiat , încât nu le mai oxigena creierul. Pentru că Diana le-a dat o palmă morală foarte puternică. Nu prin prisma faptului că a cântat excelent. Într-adevăr, are o voce curată, caldă , frumoasă. Dar au fost alții și mai buni. Însă melodia aleasă și versurile extrem de puternice au făcut numărul cu atât mai frumos. Iar la final , nimeni nu a mai râs de ea.

“ Ești frumoasă, indiferent ce cred alții , și cânți foarte frumos ! “ . Asta i-a spus Andi Moisescu la final. În timp ce Mihai Petre a dat dovadă de mult tact , dându-i dreptate în ceea ce privește frumusețea. Pentru că frumusețea fizică este irelevantă . Și trecătoare. Degeaba arâți astăzi ca un fotomodel, dacă peste 30 de ani tot vei avea riduri , piele zbârcita și păr alb. Asta cu referire la domnișoarele care se cred DIVE , doar pentru că la vârsta de 19 ani au o siluetă de invidiat , un iubit cu super mașină și mulți bani . Dar, cum zicea o doamnă foarte drăguță pe care am întâlnit-o acum puțin timp , la o conferință despre voluntariat , “ voi știți cât muncește o fată ca aia pentru toate beneficiile ? “. Și doamna în cauză are foarte mult de furcă cu prejudecățile unora.

Sunt convins că , în continuare, eu , tu și alții vom continua să judecăm persoanele după fizic. Aș fi ipocrit să zic că eu nu judec după aparențe. Toți judecăm după aparențe. Chiar dacă nu o recunoaștem. Și de multe ori , nu o facem voit. Asta ne este firea. Suntem diferiți și nu prea suntem de acord cu alții care nu sunt ca noi . Sună ciudat, știu , dar așa este. Ar fi , însă, frumos să nu ne exprimăm părerea despre o persoană până nu vedem ce îi poate pielea. Pentru că din aparențe nu putem citi caracterul unui om. Ăsta a fost și cazul Dianei,  încă o dovadă a faptului că esențele tari se țin în sticluțe mici .

Pentru cei care nu au văzut-o aseară , ea este Diana Borcea .

Sursă Foto : http://eladobre.files.wordpress.com/2012/02/romanii-au-talent.jpg

Sursa Video : http://www.youtube.com/watch?v=2QVOLKzUdkw&feature=player_embedded

Anunțuri