senzational

Știre senzațională la Capatos. Breaking News , mai bine zis . Oanei Zăvoranu i-a fugit motanul de acasă . După „succesul” înregistrat de Acces Direct , când Ioana Tufaru a fost făcută praf datorită faptului că nu mai făcuse de mult cunoștință cu apa , totul rezultând într-o comedie de prost gust, în care singura persoană amuzată era Adriana Bahmuțeanu, postul de televiziune Antena 1 a comis-o din nou. Cred că nici unul dintre realizatorii de emisiuni de la Antena 1 nu citește blogul lui Mihai Bendeac, coleg de-al lor de altfel . El o îndemna pe Simona Gherghe să facă o emisiune la care s-ar uita și ea . Evident, apelul era făcut pentru toți realizatorii de emisiuni ai trustului intact . Păcat că nu ia nimeni în seama așa ceva.

Întrebare : Cui naiba îi pasă că a fugit motanul Oanei Zăvoranu ? Și pe cine naiba sensibilizează ea , venind și plângând la un show păcătos ? ( nu merită scrierea cu majuscule acest jeg de emisiune ) . Probabil nici pe mă-sa !

În data de 6 februarie am avut impresia că și Măruță îi va urma exemplul Simonei Gherghe, încercând să îl ia peste picior pe Tudorel Popa. Dar nu ! Măruță a dovedit , măcar aseară, că are și suflet mare . Și i-a dăruit lui Tudorel Popa un ceas, un tort, o cântare de La Mulți Ani și , la final , un cec de 2000 de euro , să își ia și el casă. Ăștia 2000 de euro i-a dat PROTV-ul , dar merită aplaudați pentru așa ceva. Și în cazul în care vă întrebați ce casă își ia el cu 2000 de euro , aflați că atât îi mai trebuia lui Tudorel Popa pentru garsoniera mult visată în Tulcea .

Chiar dacă , în final , scopul emisiunii a fost acela de a strânge puncte de rating, mai multe decât omologii lor de la Acces Di(n)rect , lacrimile de bucurie și vocea tremurândă, plină de încântare, ale lui Tudorel Popa , au fost sincere. Și el a arătat unei țări întregi că se poate trăi și umil , fără să te bălăcărești pe la televiziuni , din momentul în care ai ajuns vedetă . Și, colac peste pupăză, dintr-un salariu de 7 milioane + bonuri de masa, domnul Popa donează jumătate copiilor de la orfelinatul unde a crescut , își plătește chiria ( care însumează 300 de RON ) și se păstrează și curat. Și muncește , frate. Pe frig, pe căldură, pe ploaie , pe ninsoare, el e la muncă. Iar la spectacole , face muncă de caritate. Nu cere 13,000 de Euro , precum Horia Brenciu, care vine pe scenă , în fața unui public dornic de muzică bună și se maimuțărește 40 de minute cu orchestra. Pentru că de cântat, nu poate fi vorba. Până acum 3 ani , nu îl cunoștea nimeni pe „cântărețul Horia Brenciu ” . Acum , însă, toată gloata care a descoperit „muzica” îl iubește pe Horia Brenciu . În continuare, funcționează principiul ” cu cât ceva e mai scump , cu atât e considerat mai bun ! ” .

Îl respect pe Tudorel Popa pentru ce face . Și aseară, 6 februarie 2013 , și-a câștigat și Cătălin Măruță un dram de respect din partea mea !

Sursă Foto : somnulescu.com

Reclame