Alarma ceasului nu mai contenea, iar el , buimac de somn, nu își aducea aminte unde își pusese telefonul. Nu era pe noptiera de la marginea patului , pentru că deja dăduse de două ori cu palma acolo , încercând să închidă sunetul deja deranjant , menit să îl trezească. Trezit deja de-a binelea , aruncă nervos pătura de pe el și vede telefonul aproape de piciorul lui drept.

“ – Băga-mi-aș … “ , rosti pe un ton iritat , dar cu o voce somnoroasă.

Reușește să reducă hărmălaia la tăcere , moment în care îi sare în ochi calendarul de pe peretele din fața lui . 14 Februarie. Valentine’s Day . Îi promisese iubitei lui , cu care era de “doar” 2 ani , că îi va face o surpriză. Ea tot îl bătuse la cap în ultimele luni că își dorește să primească de la el și bijuterii , nu doar jucării de pluș, flori și bomboane de ciocolată. Nu i-a picat prea bine atunci , mai ales că nu stătea bine cu banii , dar o iubea . Și știa că și ea îl iubește .

După îndelungi căutări pe internet ( că prin magazine își punea mâinile în cap, încercând să smulgă și puținele fire rămase ) , i-a sărit în ochi un mesaj foarte atrăgător : “nu e bine să riști să nu-ți ajungă la timp cadourile de Sf Valentin când ai posiblitatea să comanzi cadouri prin intermediul magazinului OnlineBijoux. De ce să riști să comanzi ceva care să nu-ți placă? Mergi pe 100% dacă comanzi de pe OnlineBijoux, magazin care pune accent pe calitate și relația cu clienții. “

“ – Perfect . Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap ! “ .

După o îndelungă analiză a site-ului , s-a hotărât. Bijuterii placate cu aur . De aur masiv nu avea bani și nici  nu se aștepta să aibă vreodată. Așa că iubita lui va trebui să se mulțumească cu astea . Și oricum, cerceii placați cu aur pe care îi alesese erau chiar drăguți. Iar dacă el credea că sunt drăguți , chiar erau. Trebuie menționat că nu se dădea în vânt după bijuterii , în general . I se păreau stereotipii , și le încadra în categoria “ cadouri banale “ . Dar cerceii ăștia , cu delfini la capăt , chiar îi plăceau. Și știa că o să îi placă și ei .

Se uită încă o dată la ceas . 12:30 .

“ – Mănânc, fac baie, împachetez cadoul și plec . Sunt curios ce mi-a luat ea. Știu sigur că ea moare de curiozitate să afle ce i-am luat eu. Cred că îi iau și un buchet de flori . Da, categoric. Trandafiri ! “

Powered by Seomonitor 

Reclame