Mi-au plăcut mereu filmele cu spioni . Încă de cand eram mic și vedeam , la Antena 1 , filmele cu Pierce Brosnan în rolul lui James Bond sau filmele cu Richard Dean Anderson în rolul lui MacGyver . Ca să nu mai zic de Viper , serialul cu cea mai tare mașină . Și , la vremea aia mă întrebam dacaă există toate chestiile acelea . Toate aparatele alea cu care spionau ei , cu care ascultau convorbiri etc.

Băi , și există ! A fost nevoie să cresc , să îmi iau calculator și internet ca să văd că există . Găsești , pe net , un microfon gsm la preț modic . Îl montezi unde vrei , în casă sau în birou , și poți asculta orice conversație . Poți afla și dacă te înșeală soțul / soția , dacă soacra te bârfește sau dacă subordonații de la muncă te consideră un bou sau un geniu . Deși , cred că în ultimul caz depinde de salariul pe care îl dai . Cu cât e mai mare , cu atât ești mai respectat.

Dar, cum orice erou are un adversar pe măsură , și pentru microfonul spion există antidot. Tot pe același internet există la vânzare un aparat numit“ detector microfoane “ . La urma urmei , dacă nu ar fi existat detectorul , s-ar fi supărat Superman . Păi cum, să sufere doar el de la kryptonită ?

Acestea fiind spuse, spor la spionat, dar feriți-vă de oamenii cu detectoare.

Powered by Seomonitor