Tot vorbeam acum ceva timp de probleme cu dantura și de cabinete stomatologice în care să fim tratați cât mai frumos și să fim taxați în așa fel încât să nu plecăm fără dinți în gură și fără bani în buzunar . La Dental Prevent , un cabinet stomatologic  Bucuresti , poți avea parte de așa ceva.

Într-un mediu plăcut și relaxant, pacienții sunt invitați la control periodic , pentru a se acomoda cu mediul cabinetului , dar și pentru a discuta cu medicii specialiști, printre care si dr. Daniela Costachescu ,   despre eventualele probleme pe care la au cu dinții . Dental Prevent este unul din puținele cabinete stomatologice care cred în medicina non-invazivă . Nu sunt de acord cu scoaterea unui dinte decât dacă, după ce au făcut tot posibilul, aceasta este ultima soluție.

Vor să știi că vor face tot ce le stă în putință pentru a minimiza intervenția stomatologică și pentru a preveni potențiale probleme. Nu vor recurge niciodată la măsuri radicale, cum ar fi scoaterea unui dinte, dacă acesta poate fi tratat. Ar fi mai fericiți ca tine dacă la controalele periodice nu ai avea nevoie de serviciile clinicii lor și singura intervenție ar fi un ceai !

Aceste tratamente non-invazive sunt asigurate de tehnologia de ultimă ora de care dispune cabinetul .

  • intervențiile cu laser reduc semnificativ atât durerea, cât și perioada de recuperare
  • frezele de dimensiuni mici nu distrug structura dintelui
  • tehnicile performante ale aparatelor cu ultrasunete permit rezolvarea eficientă a problemelor chirurgicale
  • spre deosebire de coroanele dentare, fațetele și încrustațiile presupun o intervenție stomatologică minimă
  • tratamentul ortodontic este una dintre cele mai bune metode de prevenție, deoarece previne tratamentele invazive și pierderea dinților
  • un implant dentar sigur este indicat doar dacă este cea mai bună variantă

Nu vă lăsați dinții să ajungă în stare critică . Mergeți la control din timp !

Powered by Seomonitor