Observ, cu regret , că pe străzile României sunt mult mai multe animale decât în casele oamenilor. Și nu mă refer la animalele alea pe 2 picioare, care posedă darul vorbirii. Mă refer la câini și la pisici . Vezi mereu grupuri, haite de câte 10-12 câini prin oraș, iar acela devine , brusc, un loc pe unde nu mai poți trece. Iar pisicile, dacă le vezi împreună, e clar că vor începe un concert de mieunat .

Totuși , pe cât de multe animale sunt , pe atât de puține cabinete veterinare sunt . Un copil din ziua de astăzi nu îți va răspunde la întrebarea “Ce vrei să te faci când o să fii mare ?” cu “ Vreau să fiu medic veterinar “ . El îți va spune că vrea să fie Spiderman sau Ben 10 . Sau patron , ca tati ! Iar puținele cabinete care mai există , abia mai asigură servicii de urgență .

Totuși , am gasit pe internet un astfel de cabinet , care se ocupă de urgente veterinare . Au la dispoziție și o ambulanță , dotată cu aparatura moderna, iar personalul este școlit în Olanda . Ei fac totul pentru ca animalul tău de companie să fie tratat cât mai bine . Mai ales că e mult mai greu să tratezi un animal , pentru că el nu poate să zică ce îl doare.

Pentru asta, au tot respectul meu !

Powered by Seomonitor

Reclame