Pe timpuri de criză, oamenii caută mereu soluții ieftine pentru toate problemele lor. Iar asigurarea RCA este, pentru mulți dintre șoferii români , o mare problemă , din punct de vedere financiar . RCA Activ le oferă , acum , o soluție alternativă. Cu un concept simplu ( IEFTIN , RAPID, SIMPLU, OPTIM ) , RCA ACTIV este un „jucător” în dezvoltare pe piața asigurărilor. S-au implicat intens în promovarea asigurărilor și în educarea pieței românești: au aderat la UNSICAR încă din 2004, colaborând cu toți ceilalți membri la creșterea recunoașterii publice a rolului activității intermediarilor și consultanților în asigurări. De asemenea, pentru a întări credibilitatea companiei și a proteja interesele clienților, au încheiat o poliță de asigurare de răspundere profesională în valoare de 1.500.000 EURO/ an la o companie de asigurări de top.

Prin munca lor , angajații RCA ACTIV încearcă să doboare mitul conform căruia ” orice lucru ieftin este de o calitate îndoielnică ” și pun la dispoziția oamenilor primul  calculator rca ieftin .

Dacă aveți impresia că durează o veșnicie să completezi acest formular , ei bine , vă înșelați ! Nu este necesară prea multă experiență în utilizarea calculatorului și nici cunoașterea unei limbi străine. Toate instrucțiunile sunt clare și în limba română . Astfel , veți putea să vă procurați o  asigurare rca online în doar 5 minute .

Eu zic că merită să încercați 🙂 !

Powered by Seomonitor

Anunțuri