Craciunita-sexy[www.TotulOk.com]

Pentru că se apropie Crăciunul, m-am decis să profit de inspirația care a reușit să intre prin crăpăturile geamului și să scriu . Dar nu voi scrie articole despre Moș Crăciun, cadouri, luminițe și alte lucruri “pufoase”  , cum am văzut că se practică . Nu ! Eu voi scrie despre un lucru care mi se pare foarte interesant. Poate pentru că e și real !

De ce vă întreb dacă Crăciunul mai e sărbătoare? Pentru că , acum,  spiritul Crăciunului ( colinde, globulețe și alte de-astea ) este mult mai prezent în magazine, supermarket-uri  și cafenele decât în casele oamenilor . Pentru că , acum , Crăciunul nu mai este perioada în care colindăm pentru a umple sufletele oamenilor cu bucurie și voie bună, ci colindăm pentru a ne umple buzunarele . La urma urmei, avem nevoie de bani ca să ne cumpărăm Iphone sau ca să îi luăm iubitei cel mai mare buchet de trandafir. Altfel , s-ar putea să nu se mai uite așa frumos la noi ! ( penibil )

Vă întreb dacă Crăciunul mai e sărbătoare , pentru că am uitat ce înseamnă “ sărbătoare “ . Știam că sărbătoarea e acea zi în care familia se reunește, se stă la masă și se sărbătorește . Acum , însă , sărbătoare e ziua în care vine salariul  . Sărbătoare e ziua în care moș șeful  vine și zice că avem liber . în timp ce sărbătorile importante sunt tratate ca orice altă zi din an . Ce e azi , Crăciunul ? Și eu care credeam că e miercuri !

Și vă mai întreb dacă Crăciunul e sărbătoare, pentru că în ultimii ani am început să văd doar domnișoare care se vor fotomodele , pozând cu cât mai puține haine pe ele și numindu-se CRĂCIUNIȚE. Din câte m-a învățat mama, crăciunițele  sunt flori , care cresc în ghiveci, și se țin pe pervaz. Nu au sâni umflați cu silicon, buze pline de botox și o tonă de machiaj la purtător . Și nici nu se pun sub brad. Cred !

Crăciunul , pentru mine, a devenit o perioadă de 3 zile în care văd magazine ornate cu ghirlande viu colorate , străzile sunt împânzite de brăduți artificiali ( sau de metal , cum e cazul Galațiului ), iar concertele lui Hrușcă și Fuego încearcă să ne umple casele.Sau, mai bine zis, încearcă să le umple lor buzunarele din banii fraierilor care se duc  ! Oare nu s-au săturat oamenii de kilogramele de ler , urmate de faptul că ne rugăm de mama lui Fuego să împodobească bradul de vreo 15 ani ?

Așa că vă mai întreb o dată : Mai e Crăciunul sărbătoare?

 

Croaziera America sau excursie Disneyland? Intra acum : croaziera americana + excursie la disneyland

Anunțuri