dbnn52l.jpgDa, mă refer la femeile secolului XXI . Pentru că , să fim serioși , ele folosesc cel mai mult photoshopul . Dar, să încercăm un exercițiu de imaginație. Pentru că eu mă îndoiesc că femeia a devenit mai frumoasă atunci când s-a inventat photoshopul , haideți să ne imaginăm împreună ce făceau femeile de dinainte de acest utilitar. Mă îndoiesc că ele stăteau ore în șir, căutând în cutiile cu poze alb negru pe cea care le ascundea cât mai mult defectele. Și mă îndoiesc că se oprea asupra acelei poze , exclamând cât de frumos arată acolo și că toata celelalte poze sunt de fapt iluzii optice și greșeli de fotograf.

Principalul vinovat de dezvoltarea photoshopului în viața puștoaicelor din ce în ce mai dezbrăcate și mai dezinhibate, dar cu aere de Miss Univers , știți cine e ? Presa de scandal din România și din lume . Pentru că în presa de scandal sunt promovate, de obicei, toate siliconatele și botoxatele, în articole scrise de unii dintre cei mai analfabeți redactori din istoria presei mondiale. Începând cu “ vezi ce țâțe are cutăreasca” sau “cum I se mișcă bucile cutăresei “ până la “ cutăreasca a scăpat un sân din rochie și I s-a văzut un sfârc, fapt care a aprins fanteziile bărbaților !”. Și , cum altfel nu se putea, aceste articole pline de limbaj pur academic sunt însoțite , mai mereu, de comentarii scrise de o mână de semianalfabeți libidinoși , ale căror singure ocupații sunt mâncatul și statul pe WC . Și masturbarea . Iar când vezi comentarii gen “ ce curvă e asta … dacă o prind pe stradă o termin “ , Îți vine să închizi imediat pagina . Doar că nu mereu găsești butonul ăla mare și roșu ,pe care scrie X, din prima.

Să mai încercăm un exercițiu de imaginație. O domnișoară este acostată sau agățată pe FACEBOOK de un domnișor din categoria celor de mai sus. A se lua în calcul că domnișoara are numai poze tunate,în care sânii ei arată de 3 ori mai mari decât ai Nicoletei Luciu, buzele de 2 ori mai pline decât ale Biancăi Drăgușanu și un fund care o lasă pe nevasta lui ICE T , Coco ( parcă ) , cu mult în urmă . După obișnuitele întrebări de început ( “ asl pls, vrei să ne f .. ? “) , cei doi au parte de prima întâlnire . Dar ce se face domnișoara atunci  ? Pentru că ea nu arată ca în pozele alea photoshopate și poate că băiatul , dacă nu a orbit de la atâta dragoste cu propria palmă , va vedea că are un coș pe frunte, un picior mai scurt ca celălalt, nasul mare etc.

Soluția ? Foarte simplu . Să scoată domnișoara la imprimantă una din pozele photoshopate, să și-o lipească de față , iar atunci când se va ajunge la sex ( pentru ca în ziua de azi se cam întâmplă de la prima întâlnire ) va avea și băiatul un stimulent.

Da, sunt răutăcios. Dar sunt răutăcios asupra acestui subiect pentru că naturalețea nu mai e ceva de actualitate. A fi naturală înseamnă , de multe ori , a fi proastă. Cel puțin în limbajul femeilor. “Uite fată, ea nu se machiază ca noi . Ce urâtă e ,nu se uită nici dracu’ la ea ! “ . Însă  , în vremurile care acum nu se mai întorc nici dacă vine sfârșitul lumii,  naturalețea era apreciată de mii de ori mai mult decât falsitatea provocată de tone de machiaj pe care le răzuiești cu șpaclul. Până și prima formă de machiaj experimentată de femei a fost pe cale naturală. Pentru că ea a fost bătaia . Dacă bărbatul din peșteră nu ar fi fost atât de bădăran încât să îi dea un pumn în ochi nevestii , ea nu ar fi realizat că îi stă bine cu mov . Asta ca să încheiem cu o glumă !

Anunțuri