Jurnalul Ei

 

Sâmbătă seara mi s-a părut că se purta ciudat. Făcusem planuri să mergem la un bar să bem ceva. Fusesem la cumpărături cu prietenele mele toată ziua și am crezut că era supărat că am întârziat. Nu a zis nimic. Conversația nu începea , așa că am propus să mergem undeva unde să putem vorbi în liniște. A fost de accord, dar era în continuare tăcut și absent. L-am întrebat ce nu era în regulă. A spus că e totul ok . L-am întrebat dacă era supărat pe mine, dacă tăcerea lui era din vina mea. Mi-a zis că nu are legătură cu mine și să nu îmi fac probleme. În drum spre casă i-am spus că îl iubesc , el doar a zâmbit și a continuat să conducă. Nu îmi pot explica comportamentul lui. Nu pot înțelege de ce nu mi-a zis și el  “ te iubesc “ …

Cand am ajuns acasă, am simțit că l-am pierdut , ca și cum nu ar mai fi dorit să aibă de-a face cu mine niciodată. Pur și simplu stătea și se uita la televizor. Părea atât de distant și de absent. În final, m-am hotărât să merg să mă culc. Dupa vreo 10 minute a venit și el în pat și, spre surprinderea mea , a fost receptiv la mângâierile mele . Am făcut dragoste. Dar tot nu era el. Am simțit că era distras și cu gândul în altă parte. Am simțit că nu mai rezist și am decis să îl confrunt, dar el deja adormise.

Am început să plâng cu cearșaful în dreptul gurii pentru că nu voiam să îl trezesc . ȘI am plâns până am adormit și eu . Sunt disperată, nu știu ce să mai fac. Sunt aproape sigură că se gândește la alta. Viața mea e un dezastru .

 

Jurnalul LUI

Azi Steaua a pierdut în deplasare , dar măcar m-am f*t*t !

 

 

Anunțuri