Bărbații înșeală. Conform femeilor, toți bărbații sunt niște curvari, cărora le place să sară din floare în floare, sau să meargă din ogradă în ogradă , gustând din fructele vecinei , fugărindu-i pasărea ținută , teoretic, sub cheie, în colivie. Sau în chiloți , că tot aia e . Am fost întrebat recent de ce, atunci când o femeie umblă cu mai mulți bărbați , ea este numită curvă, iar când un bărbat umblă cu mai multe femei el este numit curvar, sau macho . Sau, în limbajul bărbaților , “ ăla da bărbat șmecher “ . Cel mai sarcastic răspuns este o pildă a marelui Dalai Lama . Dacă avem un lacăt ce poate fi deschis de mai multe chei, atunci acela nu este un lacăt pe care să îl vrei lângă tine. Dar, dacă ai o cheie care poate deschide mai multe lacăte, atunci esti sigur că ai o cheie pe care vrei să o păstrezi .

Eu sunt de parere că oamenii au în sânge acest instinct. Fuga continuă după sexul opus, chiar dacă , între timp, unii au început să alerge și după același sex . Femei după femei , bărbați după bărbați . Și , hai să zicem că femeile au ce vedea la alte femei. Dar , bărbații ce pot vedea la alți bărbați? Că toți avem aceeași umflătură între picioare , chiar dacă mărimea diferă . Și, la urma urmei, toți o folosim la fel. Cât timp doarme , sau e “flască” ( așa am văzut într-o subtitrare a unui film, și nu, nu era porno ) , gândim cu creierul . Dupa ce își face somnul de frumusețe, facem ceva pe el de creier. Un fel de “mai taie din el, dă-l dracu’ “ .

De ce înșeală bărbații ? De mitocani ce sunt, nu ? NU . Ca în orice domeniu, atunci când toate nevoile nu îți sunt satisfăcute , începi să cauți satisfacerea lor în altă parte . Când te căsătorești, iar după vreo 10 ani de căsnicie , soția ta are ca unic obicei nocturn , întorsul cu spatele și trasul păturii , e clar că nivelul de testosteron al bărbatului crește . Și crește, și crește , până când orice posesoare de vagin devine o potențială pradă pentru înfometatul mascul . Îmi povestea un prieten , acum un an , că el , după 20 de ani de căsnicie, are două variante . Ori își înșeală soția , este satisfăcut , și totul merge bine în casă, ori o bate . Că, atunci când nu ești satisfăcut pe toate planurile, apar frustrările. Și când frustrările devin mai mari, încep să zboare pumnii. Și uite așa ajung oamenii la știrile de la ora 17 : 00 , făcându-se vinovați de călcatul nevestii în picioare că s-a stricat lumina, că s-a terminat vinul din butoi, că Băsescu este președinte, că îi este foame câinelui și tot așa.

Mai nou, am înțeles că și masturbarea ( sau laba, în limbajul neacademic ) este o formă de înșelare . Dragi femei, cu riscul de a fi nesimțit, ce preferați ? Un bărbat care se duce la curve , sau un bărbat care se închide în baie 20 de minute pe săptămână ? Ah, de fapt nu actul în sine vă deranjează. Vă deranjează faptul că s-ar putea gândi la o altă persoană în afară de voi . Cum să se întâmple una ca asta ? De parcă voi , când stați în cada plină cu apă fierbinte ce miroase a arome orientale , nu vă gândiți la Brad Pitt, Ryan Gosling  sau mai știu eu ce alt Mister Muscle pe care l-ați văzut în vreo poză sau pe lângă care ați trecut pe stradă . Ceea ce voi nu înțelegeți e că masturbarea ( pentru bărbați) e o descărcare , o eliberare a tensiunii . E mai ieftină decât băutura, dureaza și mai puțin , nu implica nici violența . Ca o glumă, bărbații au ajuns să explice masturbarea prin : “ Cred că am dreptul să îmi spăl organul cu ce viteză vreau eu “ . Ceea ce e trist. Dacă sunteți invidioase pe bietul om, încercați și voi . O să vă simțiți mai relaxate .

Nu sunt misogin, deși  poate așa par . Dar , devin din ce în ce mai deranjat de gândirea învechită a sexului feminin . Deși suntem în secolul 21, majoritatea femeilor gândesc ca în secolul XX . “Nu mă atingi dacă nu suntem căsătoriți. “ sau “ Nu mă atingi decât marțea și joia, că așa e voie de la Doamne – Doamne “ . Stau și mă întreb . Oare dacă Dumnezeu nu a vrut ca noi să facem sex , de ce ne-a mai dat organe genitale și hormoni? Sexul este de când există omul . Însa acum trebuie să plătești ca să ai parte de el .

Da , bărbații se gândesc la sex . În majoritatea timpului. Bărbatul care spune altceva e cel mai mare ipocrit . Ne gândim la sex pentru că Dumnezeu ne-a dat un creier și un penis, dar nu ne-a dat sânge suficient să curgă prin ambele în același timp . Da, într-o relație, bărbații vor sex și , practic , au nevoie de el. Eu sunt de părere că unele femei ar trebui să mai renunțe la prejudecăți și să lase ideea de “primul bărbat cu care mă voi culca va fi soțul meu “. În ziua de azi contează foarte mult potrivirea în pat. De fapt, mereu a contat. Și dacă aia nu există, vă garantez eu că în noaptea nunții dispare toată vraja “dragostei” . Degeaba mai spui apoi că “el mă înțelege, ea mă completează” . Dacă în pat nu stați bine, o să vă căutați pe alții . Și o să vă mai completați doar din vorbe , că nopțile o să le petreceți la “birou” , pregătind “ședința de mâine” .

Vreți să nu fiți înșelate ? Învățați să țineți bărbatul lângă voi și cu altceva în afară de “pupicul de seară” și “plimbarea de mânuță “ . Nu zice nimeni să faceți sex cu el de 7 ori pe săptămână, dar nici de 7 ori pe an. Părerea mea !