Alege să crezi în Dumnezeu sau în diavol sau în nimic. Până şi indiferenţa este o atitudine pe care lumea abia aşteaptă s-o judece.
Alege între Pepsi şi Coca Cola. Între ţigări tari şi ţigări uşoare. Filtru obişnuit sau filtru charcoal. Alege să ai un portofel sau să-ţi ţii banii în buzunar. Cash sau card. Alege între Nokia şi Sony Erickson, între Vodafone şi Orange, cartelă sau abonament. Alege culoarea preferată. Alege mâncarea preferată. Pâine albă sau pâine neagră. Alege un regim vegetarian sau un prânz fast food. Carrefour sau Cora, alege să intri cu coşul sau cu căruţul.

Alege între o facultate care să-ţi placă sau una de viitor. Alege-ţi prietenii. Alege între Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu sau împuşcă-le pe-amândouă. Tricouri largi sau tricouri strâmte. Tricouri în dungi sau tricouri în carouri. Bretele sau curea. Alege să porţi sutien sau nu, ruj mat sau glossy, genţi mari, genţi mici, blugi sau fustă sau pantaloni de stofă. Pantofi eleganţi sau pantofi sport.
Stalin sau Hitler. Bere blondă sau brună. O mie de fire sau wireless. Priză sau baterii. Legume şi fructe sau vitamine. Alege droguri sau nu, alege între PNG, PDL, PNL, PLM sau nu te duce la vot.
Unt sau margarină. Mc, Spring sau KFC. Alege partea pe care îţi place să dormi. Alege s-o faci cu sau fără prezervativ, alege cine stă deasupra, whisky sau vodcă, blonzi sau bruneţi, Europa sau America.
Alege pentru cât vrei să te vinzi, negociază-ţi bine salariul. Alege-ţi tema de licenţă, alege materiile pentru bac, alege liceul sau nimereşte-l. Alege să nu-ţi explic de ce am luat-o invers!
Stick sau deodorant. Unghieră sau forfecuţă. Şampon simplu, şampon antimătreaţă sau şampon cu balsam. Alege unde să faci revelionul, alege crăciunul în familie sau cu prietenii.
Alege-ţi animalul de casă. Alege o înmormântare cu fast, alege un coşciug scump, unul ieftin sau unul în dungi. Mobilă de culoare închisă sau mobilă de culoare deschisă. Parchet sau gresie. Axion sau Pur.
Alege între maică-ta şi taică-tu.
Alege-ţi fixurile. Alege-ţi ticurile.
RDS, UPC sau Romtelecom. Windows cu licenţă, Windows spart sau Linux. Intel sau Amd. Adresă de mail pe Yahoo, pe Gmail, pe amândouă… Facebook sau Twitter. Sau amândouă.
Brichetă sau chibrituri. Organizer sau agendă. Carcase pentru cd-uri sau plicuri. Alege să te masturbezi zilnic sau mai rar. Baie sau duş. Topless sau costum de baie. Alege să fii frustrat sau împlinit. Creştinism sau budism. 69 sau yoga. Alege să fii victimă sau agresor.
Alege dacă vrei să gândeşti sau să te bucuri. Alege dacă vrei să te sinucizi sau îi mai dai o şansă. Alege să fii spectator sau idol. Alege să schimbi lumea sau schimbă-te după lume.
Despre asta e viaţa.
Reclame