De multe ori am fost întrebat și, la rândul meu, am întrebat pe alții : “ Care e primul lucru la care te uiți atunci când întâlnești o persoană ? “ . ăspunsurile sunt variate și cred că mereu vor fi așa.

1.Ochii

Așa numiții “oglindă a sufletului”, ochii sar în evidență pentru multe persoane. Măcar la nivel declarativ. Că sunt albaștri, că sunt verzi , că sunt căprui sau galben dungați, nu contează. Conform ultimelor informații de pe internet, fiecare culoare a ochilor îți spune ceva despre persoana respectivă. Iar multe dintre persoanele ce folosesc internetul sunt atât de credule încât pleacă urechea ( sau ochii) la ce văd acolo. Spre exemplu, dacă ai ochii verzi, înseamnă că îți place să minți des, că ești posesiv etc. Dacă ai ochii căprui, îți vine foarte ușor să faci pe oricine să se îndrăgostească de tine, culoarea lor făcându-te astfel un fel de Harry Potter cu o poțiune a dragostei la îndemână. De aici și vorba “ ochii căprui fură inima oricui ! “ . Sau nu  !

2.Zâmbetul

Zâmbetul unei persoane poate spune , într-adevăr, multe . Dacă e un zâmbet natural , sincer , înseamnă că acea persoană chiar se simte bine cu tine. Dacă e un zâmbet chinuit și tras de păr, înseamnă că în mintea acelei persoane circulă doar cuvintele “ cât este ceasul? Oare mai trebuie să îl/o ascult cum îmi povestește despre șopârla pe care a prins-o în clasa a doua ?” . Bineînțeles , mai există și zâmbetul Colgate, ăla care îți face colțul buzei să atingă lobul urechii. Zâmbetul acela care se transformă într-un râs orgasmatic ( vorba comediantului ) “ Ha, ha, ha “ . Râsul ăla care te face să îți pierzi răsuflarea și să te schimbi la față, de parcă tocmai ai aterizat pe o planetă unde oxigenul nu există. Iar dacă cealaltă persoană se uita la tine cu o față sobră în timp ce tu mai ai un pic și te tăvălești pe jos , atunci e clar că gluma ta e amuzantă doar pentru tine !

3.Felul de a fi sau personalitatea

Acest aspect e cel mai folosit într-o primă conversație de genul “ Ce ți-a plăcut prima dată la mine? “ . Mereu , auzim că persoanei întrebate i-a plăcut cum vorbeai, cum te mișcai, cum îți țineai mâinile în buzunar, cum nu scoteai un organ genital din gură ,odată la 3 cuvinte, cum nu făceai fiecare persoană de sex opus o curvă sau un bou, cretin, idiot și așa mai departe. Însă,  de cele mai multe ori, personalitatea la prima întâlnire e departe de personalitatea adevarată a persoanei. Din dorința de a face impresie bună, te abții să folosești exprimarea academică de la colțul blocului, te abții să tragi câte o flegmă băiețească ( că așa e jmecher ), te abții să mergi de parcă ai avea un băț în fund. Deși unele persoane merg de parcă le-ar ieși un băț din fund.

Tocmai de aceea , consider că toate aceste aspecte care, pesemne, se observă , sunt doar o mască pentru a ascunde adevăratul aspect observabil, și anume aspectul fizic. Adică, să fim serioși. :

1.Când un băiat întâlnește o fată pentru prima dată :

Mai întâi se uită la sâni. Dacă sunt mari, dacă sunt mici, dacă sunt lipiți de spate. Dacă decolteul e prea adânc, e clar că domnișoara caută ceva. Dacă decolteul nu există deloc, iarăși e clar că domnișoara NU vrea ceva. Apoi își coboară privirea către picioare. În cazul în care poartă fustă sau rochie, prin mintea băieților trec o grămadă de gânduri, pentru că rochia sau fusta este cel mai incitant lucru pentru un băiat. Este singurul articol de îmbrăcăminte care ascunde totul , dar lasă totul la vedere. Dacă poartă pantaloni, încep să se uite la fund. O fi prea mare, o fi prea mic sau, cel mai rău, “ unde este fundul ? “ .

2.Când o fată întâlnește un băiat pentru prima dată :

Mai întâi își aruncă o privire câtre zona burții. Dacă arați de parcă ai fi mâncat 3 purceluși la micul dejun, e clar că nu faci o impresie prea bună. Deși majoritatea fetelor nu recunosc, ele își doresc un băiat care să arate cât de cât bine , asta însemnând câteva pachețele de mușchi pe piept, pe abdomen, pe brațe și pe picioare. Și cât mai puțin păr, dacă se poate. Doar pe cap să fie părul. Și , poate , pe picioare. Dar, cum băieții nu se epilează, unii arată ca cimpanzeii. Cred că de asta se spune că oamenii se trag din maimuțe, Că unii oameni au păr pe orice zonă a corpului. Mai puțin în palmă.

Așadar, să fim serioși. Nimeni nu se uită, pentru prima data, la aspectele non-fizice. Pentru că nimeni nu se îndrăgostește de personalitatea cuiva la prima vedere. Nu sunteți de acord?

Reclame