Nu știu dacă sunteți la curent, deși mă îndoiesc că nu ați aflat deja, dar Adrian Năstase, fostul nostru prim-ministru, în regimul Iliescu, a hotărât să își pună capăt zilelor. Cum altfel, decât cu un pistol? Așa că, a luat frumos pistolul, l-a încărcat, l-a pus sub bărbie și… POC ! Acum, tind să cred următoarele lucruri :

1.Pistolul era cu apă : Spun asta pentru că nu am văzut sânge, nu am văzut o mască de oxigen pusă pe fața “respectabilului” , dar “stresatului” și “umilitului” om politic. Ori el a confundat bărbia cu tavanul,ori nu are sânge în el. Una din două sigur e adevarată !

2.Pistolul avea gloanțe oarbe : Dacă nu era cu apă, avea gloanțe oarbe. Altă explicație pentru lipsa sângelui nu cred că există.

A venit repede ambulanța, l-a luat, înfășurat doar cu un fular la gât . Asta e încă o dovadă că sistemul de sănătate din România e deficitar , dacă ambulanțele nu sunt dotate nici măcar cu aparate de oxigen. Păi, domnule Raed Arafat, se poate așa ceva? Dânsul a fost al doilea om în stat, acum mulți ani, când din PSD curgea numai lapte și miere. Sau, mai bine zis, în PSD . Acum mulți ani, acest domn avea și o mătușă foarte înstărită, care a decis înainte de moarte , să îi lase lui moștenire ceva bănuți, adunați dintr-o pensie micuță. “ Să își cumpere și el o căsuță, maică ! “. Tamara se numea stimabila doamnă. Așadar, nu merita el și un șut în fund, pe lângă palma de la ceafă?

Operația a fost grea tare. Au trebuit să îi curețe plaga împușcată, motiv pentru care spitalul a adus doi medici specialiști, poate cei mai buni din țară în acest moment. Au trebuit să îi repare țesuturile afectate, deci prezența specialiștilor a fost și mai întemeiată. La urma urmei, un medic simplu nu putea să îl rezolve. La urma urmei (repetiția e mama învățăturii), e doar un medic amărât, ce știe el despre curățat plăgi și reparat țesuturi? Nimic, domnule, nimic !

Ah, și a apărut și cireașa de pe tort. Sau bomboana de pe colivă, că așa s-a vrut. “Testamentul” care a devenit doar o hârtie pe care cel care îl invita pe “domnul președinte să îi numere ouăle” și-a așternut niște gânduri pașnice înainte de a apăsa pe trăgaciul pistolului cu apă. Pezevenghi nepoți ai domnule, ți-au furat arma.

Oricum, îl înțelegem. A avut motive întemeiate să își ia viața. Justiția română l-a persecutat, domnule. I-au dat o pedeapsă grea, pe care nici măcar un violator nu o merita. Doi ani de închisoare cu executare nu e ceva ușor. Din partea mea, domnule Năstase, toata stima și respectul ! Sau NU !

Reclame