Trăim în România  și asta ne ocupă tot timpul, nu-i așa? Nu trece zi în care să nu ne minunăm de “bolboreselile” , câteodată amuzante, celor care ne conduc. Spre exemplu, am aflat acum că România votează o nouă lege “anti-avort” , pe motiv că natalitatea este scăzută.

Practic, asta înseamnă că toate fetele/femeile violate ( indiferent de vârstă) și lăsate însărcinate vor trebui să nască, pentru că legea va interzice avortul. Toate femeile care au 4-5 copii vor trebui să mai facă dacă rămân iarăși gravide, pentru că legea interzice avortul. Deci, ori ca iepurii , ori deloc ! Cam așa înțeleg eu din lege. Ok, nici eu nu susțin avortul. Susțin sexul protejat, iar dacă oamenilor nu le place să facă sex protejat, atunci să își asume consecințele. Dar nu consider că statul ar trebui să pedepseasca penal o fată de 12 ani care a fost violată și care nu isi dorește copilul pe care îl are în pântece. Dacă la 12 ani naște, se duce toată copilăria. Și așa, toată copilăria îi este furată de cretinul care o violează.

În caz că unii din noi nu ne mai amintim de ce a fost înainte de 89, e tragic. Pe lângă faptul că statul, în loc să se preocupe de binele cetățenilor este mai îngrijorat de sufletele noastre și de cât de afectate pot fi ele de „sindromul post-avort ” (a mai auzit cineva termenul ăsta- niciun psiholog nu l-a auzit ). Adică pe scurt, vor doar să muncim, naștem, și să murim mai repede, să scape de noi și eventuala pensie ! Pensie la care oricum nu vom ajunge prea mulți !

Anunțuri