Astăzi este ziua florilor. Așa cum spune tradiția, este ziua de nume sau de sfânt a tuturor celor ce poartă nume de flori sau pe care îi cheamă Florin/Florentin/Florina/Florentina, iar printre aceștia din urmă mă număr și eu, deci La Mulți Ani mie !

Dar, consider că fiind ziua florilor, ar trebui să urăm La Mulți Ani și să dăruim o floare tuturor persoanelor din jur, nu doar celor cu nume de flori. Fiind o zi atât de frumoasă, atât ca nume cât și ca vreme, nu avem de ce să le urăm doar celor care își sărbătoresc ziua de nume. Toți suntem flori, și toți merităm o urare și o floare.

Pentru că toți suntem cel puțin la fel de frumoși ca florile și înflorim ca ele. Strălucim atât timp cât suntem îngrijiți. Însă avem o calitate pe care nu multe flori o au . Unii dintre noi pot înflori și străluci chiar dacă nu sunt îngrijiți, asemenea unui cactus în deșert. Asta ne face atât de frumoși !

Așadar, La Mulți Ani tuturor persoanelor din lume cu ocazia zilei Florilor. Fie ca zâmbetul să vă fie frumos ca trandafirul, iar sufletul precum grădinile Edenului. Să fiți fericiți !

Anunțuri