În urmă cu câteva zile am deschis televizorul şi, butonând alandala telecomanda, am dat peste o reclamă foarte interesantă care spunea că în România , nivelul nitraţilor din apa plată cumpărată din magazin este între cele mai mari din Europa.

Acum, nu voi fi “underfucker” , cum se spunea în AIESEC la adresa celor care erau “Gică Contra” . Chestia asta cu nitraţii mi se pare o crimă. Pentru că nitraţii ăia din apă ne omoară încet încet. Ministerul sănătăţii a spus acum ceva timp că apa de la robinet nu e sănătoasă că nu e filtrată corespunzător, că are nu ştiu cât clor în compoziţie, că are nu ştiu ce metale, că oxidează , că etc. Acum, aflu cu stupoare că nici apa plată cumpărată din magazine nu e sănătoasă. În concluzie, de unde să beau apă?

Eu recunosc că sunt un mare băutor de apă. Beau cel puţin 2 litri zilnic. Şi nu , nu am ruginit.Cel puţin, nu încă ! Dar aş vrea să ştiu că apa pe care o beau nu îmi face rău. Ci, din contră, îmi face bine.Că ăsta e rolul apei. Să mă menţină hidratat, nu să mă umple cu nu ştiu ce substanţe chimice.

Aşadar, vă îndemn pe toţi să susţineti legea purităţii apei  în România. Ce spuneţi?

Anunțuri