Încă de mici trăim cu dorinţa adânc înrădăcinată în suflet că într-o zi, acel prinţ pe cal alb/prinţesa pe norişor va veni şi ne va salva, ne va da peste cap toată viaţa şi ne va face să ne îndrăgostim nebuneşte.

Poate că prinţul/prinţesa s-a transformat intr-un metrosexual pasionat de shopping sau o “bărbată!” pasionata de motoare, iar calul/norisorul a devenit un bolid de lux, sub a cărui capotă dorm caii putere, dar pofta de iubire a rămas neschimbată. De la o relaţie trecem la alta, apoi la alta şi la alta până în momentul în care obosim să mai căutăm acel suflet pereche rătăcit în lume.

Pe planetă sunt peste 7 miliarde de persoane, numărul bărbaţilor depăşindu-l pe cel al femeilor. Poţi susţine cu tărie că în această masă de oameni doar unul singur este sortit să îţi fie partener pe viaţă?
Prima iubire este şi ultima. Cu acest “slogan” ne începeam viaţa. Prima pasiune pentru un băiat/fată, primul sărut, prima îmbrăţişare, prima atingere, prima iubire. Deja te simţeai în al nouălea cer. Lumea parcă era altfel, nu mai existau bariere în calea fericirii tale, iar iubirea pentru el/ea creştea secundă cu secundă. Asta până când inima ţi-a fost sfăşiată, distrusă, sfărâmată în bucăţi. Aveai impresia că totul în jurul tău se prăbuşeşte, nopţile se tranformau în zile, lacrimile(dacă existau) erau un râu nesecat de amintiri şi durere. Promiteai să nu mai iubeşti niciodată cu inima şi erai convins/ă că el/ea era iubirea vieţii tale, iar tu, din naivitate, i-ai dat cu piciorul. .

Ai învăţat pentru prima dată că dragostea doare, iar acesta era doar începutul.
Parcă prea multe suflete pereche avem de-a lungul vieţii. Iubirile vin şi pleacă, lăsând în urmă amintiri încărcate cu durere sau cu sclipiri de fericire. Sufletul pereche este înlocuit cu altul, parcă mai bun, mai frumos, mai matur, mai special.

Nu am putea să luăm câte ceva de la fiecare persoană cu care am fost şi să facem astfel o persoană minune, acel suflet pereche la care visăm de mici? Nu spun că numai femeile sau numai bărbaţii sunt victimele în poveştile de dragoste, nici vorbă. În orice relaţie fiecare partener vine cu un bagaj, în care sunt incluse amintirile lui, defectele, calităţile, fostele iubiri.Contează doar să ştim să trăim cu acestea.

 

Anunțuri