Primele trei elemente care „sar în ochi” sunt: părul, ochii, gura (zâmbetul), şi sunt urmate îndeaproape de postură, îmbrăcăminte, picioare, fund, mâini (în special, unghiile).
În cazul în care nu te găseşti îndeajuns de atrăgător/oare pentru a suci minţile unei femei sau ale unui bărbat încă de la prima vedere, iată câteva trucuri pentru a îmbunătăţi acest lucru:

Ochii
Adesea citaţi ca „oglinda sufletului”, ochii sunt pe prima poziţie în topul celor mai remarcate elemente la prima vedere şi, implicit, pentru prima impresie.
Caută toate tips-urile posibile din arta machiajului pentru a-ţi face ochii fermecători. Puţin fard, un creion kajal, mascara şi puţin corector ar putea fi îndeajuns(pentru fete).
Odihneşte-te! Ochii roşii şi plini de cearcăne nu sunt deloc atractivi.
Priveşte drept în ochi bărbatul/femeia cu care ai întalnire, mai ales atunci când purtaţi o conversaţie. Acest lucru arată că ai încredere în tine şi că eşti interesat/a de el/ea.

Zâmbetul
Îţi poţi da seama cu ce fel de persoană stai de vorbă numai după zâmbetul acesteia. Nu schiţa un zâmbet fals, fii natural/a! Şi dantura contează destul de mult, dar şi buzele. O bună igienă orală face ca zâmbetul să fie mult mai atrăgător.
Buzele frumoase tânjesc să fie sărutate!

Părul
Părul are feromoni, care au un rol foarte important în atracţia sexuală. Un păr curat, strălucitor şi frumos parfumat poate înnebuni bărbaţii. Joacă-te cu degetele prin păr, zâmbeşte şi sigur vei fi remarcată.(iarăşi, pentru fete)

Mâinile
Mulţi bărbaţi sunt atraşi de mâini şi de unghiile curate şi frumos conturate. Aşa că, fetelor, protejaţi-vă mâinile de condiţiile vitrege de afară cu diverse creme şi loţiuni aromate. Unghiile joacă un rol foarte important, aşa că trebuie să fie curate şi aranjate. Fie că le dai cu lac, fie că alegi o ojă colorată, unghiile trebuie să aibă o formă placută şi să nu fie exfoliate şi murdare. Băieţi, încercaţi să aveţi unghii cât mai puţin roase ( greu în cazul meu) şi cât mai curate. Eventual cu formă plăcută !

Postura
Nu merge cu capul în jos sau cocoşat/ă! Sub nici o formă nu vei fi atrăgător/oare aşa. Stai drept/dreaptă, nu ţine privirea mereu în jos şi mişcă-te natural!

Hainele
Îmbrăcămintea este precum o oglindă către personalitatea ta.Fetelor, fiţi feminine, purtaţi cu încredere fustele, rochiile, pantalonii şi bluziţele care vă avantajează. Nu vă acoperiţi din cap până în picioare şi nu purtaţi întotdeauna aceeaşi culoare. Jucaţi-vă cu nuanţele, fiţi îndrăzneţe! Atrageţi atenţia mult mai mult dacă sunteţi îmbrăcate în culori deschise, puternice sau contrastante. De asemenea, îmbrăcămintea mulată pe corp este mult mai sexi decât una foarte largă, care îţi camuflează toate formele corpului.

Băieţi, ţineţi minte că nu vă duceţi la stadion când ieşiţi cu o fată. Încercaţi să evitaţi treining-ul cu adidaşi sport. Oricât de comod v-ar face să vă simţiţi, nu atrage. Fetelor le plac băieţii care se îmbracă elegant, cu stil. Evitaţi culorile contrastante sau ţipătoare.

Personalitatea
Personalitatea ta nu este ceva ce poate fi schimbat foarte uşor. Aşa că simte-te bine în pielea ta pentru că, în acest fel, şi ceilalţi din jurul tău se vor simţi în largul lor cu tine.

Picioarele şi fundul
Bărbaţii se dau în vânt după picioarele lungi, drepte, nu prea slabe dar nici prea rotunjoare, dar şi după fund.
În general, când mergi pe stradă şi un tip se uită la tine, la faţa ta, să fii sigură că va întoarce capul să îţi privească posteriorul şi picioarele.
Fundul bombat şi picioarele frumoase atrag ca un magnet bărbaţii!

Fetele nu prea au ce privi la barbati, de aceea îmbrăcămintea joacă din nou un rol foarte important.Fetele întorc capul pe stradă, cu o privire admirativă,după un băiat elegant, care emană stil şi şarm. Faceţi asta !

 

Anunțuri