Ieri  a fost 14 februarie. Mult mediatizatul Valentine’s Day. Conform traditţei, ieri a fost singura zi din an în care cuplurile trebuie să se “ giugiulească” toată ziua. Mai pe româneşte, deşi Maria şi Ion se bat zi de zi, folosind orice ustensilă din bucătărie ca pe o armă cu potenţial mortal, de 14 februarie stau bot în bot în linişte.

Ăsta e motivul pentru care nu îmi place Valentine’s Day, De fapt, sunt mai multe motive. Primul ar fi că nu e o sărbătoare a noastră. E o chestie prin intermediul căreia se pot face bani foarte uşor din vânzarea de flori şi ciocolată. Al doilea motiv ar fi că de “ Ziua îndrăgostiţilor” toate relaţiile par să meargă perfect. Chiar dacă până atunci existau certuri zilnice şi după vor porni din nou, de Valentine’s Day trebuie să fie perfect totul. Nu de alta, dar să fim în pas cu lumea.

Consider că ziua îndrăgostiţilor nu ar trebui să fie ceva ce sărbătorim o dată pe an. Ziua îndrăgostiţilor ar trebui sărbătorită prin iubire zi de zi  Pentru că dacă Maria şi Ion se bat zi de zi cu tigăi şi farfurii, pauza de Valentine’s Day , deşi binevenită, e dovadă de ipocrizie. Voi ce părere aveţi despre asta?

Anunțuri