Cum iubesc fetele ?

Sunt două categorii de fete:

1.Fetele care iubesc băiatul din prima clipă , fără să se uite la altceva. Câteva din aceste fete devin invidioase dacă unele prietene au iubiţi cu bani , acest lucru ducând la despărţirea de băiatul de lângă ele.

2.Fetele care se cred independente şi nu suportă să li se impună limite. În schimb, ele cred că au dreptul să fie ascultate şi respectate . Aceste fete îşi iubesc prietenul ( maşina , locurile unde sunt duse, cardul de credit ) , dar în acelaşi timp îi iubesc şi pe prietenii lor(pentru orice eventualitate) . Aceste fete nu stau foarte mult într-o relaţie cu un băiat pe motiv că se plictisesc, dar într-un sfârşit exclamă că “ Băieţii din ziua de azi vor doar sex ! “ .

Cum iubesc băieţii ?

Şi aici sunt două categorii de băieţi :

1.Băieţii care găsesc de la început acea fată cuminte şi ştiu să o preţuiască şi să îi rămână alături indiferent de circumstanţe. Aceştia îşi răsfaţă prietena din proprie iniţiativă.

2.Băieţii care umblă prin cluburi, căutând doar aventuri, care îşi permit să le ţină în puf pe fetele din a doua categorie.Aceşti băieţi ajung foarte rar să aibă sentimente pentru acea fata, ei profitând doar de “ceea ce primesc “ . Singura diferenţă dintre aceşti băieţi şi acele fete e că la un moment dat se plictisesc şi atunci când o fac încearcă să se liniştească şi să treacă în prima categorie .

Voi unde vă încadraţi?

Anunțuri