Acum că mister BOC-POC, cum a fost el numit după căzătura pe cât de dură, pe atât de amuzantă din cadrul emisiunii lui “Ardei”  Gheorghe de acum ceva ani, şi-a înaintat mult aşteptata demisie, lumea mai vrea un lucru: să fie alegeri anticipate, mon cher.

Şi , cum românul e primul la toate, a apărut şi primul program electoral. Aşa, de încălzire pentru alegeri. Îi aparţine lui Diaconescu, ăla de face emisiuni şi în direct şi în reluare şi care o caută pe Elodia de când a dispărut, timp în care a găsit vreo 10 clone de-ale ei, dar numai pe ea nu.El, doar el, idolul babelor.  Aşadar, să îi studiem puţin programul electoral ;

1.Câte 20.000 de euro pentru fiecare român care îşi va deschide o afacere : Super generozitatea iese în faţă încă de la primul punct de pe agenda electorală. Trebuie să hrănim poporul, nu?

2. Mărirea tuturor salariilor şi pensiilor : Încă o dovadă a generozităţii extraordinare de care poate da dovadă un singur om. Unde ai fost tu până acum , nene Diaconescule ?

3.Anularea tuturor taxelor şi impozitelor actuale : Băi, nu contează cât le punem după. Dar le anulăm pe astea. Să aratam că ne pasă de popor !

4.Introducerea unui singur impozit pe venituri şi proprietăţi : Acum sunt atât de multe încât e “ grele” calculele. Dacă numărăm numai unul, poate nu ne încurcăm.

5.Confiscarea averilor ilicite obţinute din afaceri cu statul : Afacerist tare statul ăsta. Nu cei care l-au condus până acum. “ Mai taie din ele, dă-le dracu’ ! “ , vorba unui protestatar !

6.Judecarea de către un tribunal al poporului a tuturor guvernanţilor care au jefuit România : Asta o să dureze ceva. Dar după judecată, ce le facem ? Îi ducem în spate, la eşafod?  Intrarea liberă pentru elevi/studenţi/bătrâni.

7.Reducerea TVA-ului la o cotă ( minimă pentru UE) de 10 % : Cred că ne dă FMI-ul cu el de cap. Dar noi suntem războinicii luminii, iar dacă îl mai cooptam şi pe Maestrul Becali , nimeni nu va învinge oastea românească !  M-ai înţeles ?

8.Eliminarea salariilor pentru miniştri, guvernanţi, preşedinte : La cerşit cu ei !

9.Evacuarea demnitarilor din Palatul Victoria şi Palatul Cotroceni : Nu de alta, dar trebuie linişte când comandantul D.D. îşi face somnul de frumuseţe!

10.Cetăţenii nu vor mai plăti rate la bănci timp de 12 luni : Iar după cele 12 luni, vor plăti dublu. Statul trebuie să îşi recupereze de undeva banii !

11.Interzicerea arestului preventiv( şi a cătuşelor) cu excepţia faptelor violente : Mă scuzi, mamaie, că ţi-am furat banii. Dar atâta timp cât nu te-am violat, nu mă arestează nimeni.

12.Statul va construi 200.000 de locuinţe, care vor fi date celor saraci : Nu de alta, dar să le distrugă . “ Să să mute piranda cu puradeii, să  are un hacoperis deasupra la cap “ .

Aşadar, dragi români, votaţi-l pe Diaconescu şi România se va schimba total. Din rău în … ceva care încă nu s-a inventat. Păreri, cineva?

Anunțuri