Mai ţineţi minte vorba aia, “ Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul ” ? Eh, rămân la părerea că niciodată nu ne vom plictisi atât timp cât trăim aici, pe plaiurile mioritice. Astăzi, în timp ce mă îndreptam spre locul de muncă cu sfântul Maxi-Taxi(spun sfânt pentru că era cam singurul mijloc de transport în comun care funcţiona dimineaţă) am prins la “ cel mai bun post de radio din România “ (căruia nici nu i-am prins numele, pentru că toate sunt la fel ) o discuţie despre cea mai tare propunere din istoria statului român. Impozarea silicoanelor .

“ Adecă” don’şoarele care vor să îşi umfle sânii cu pompa sau cu seringa, vor trebui ( ipotetic, momentan) să plătească impozit în funcţie de cantitatea de silicon care se bagă în sân. Propunerea a venit din partea Partidului Verde, pentru că, aparent, silicoanele pun în pericol mediul înconjurător. Plus că la câte siliconate apar zi de zi, bugetul statului ar creşte considerabil.

Inspirat a fost crainicul acelui radio al cărui nume nu l-am reţinut ( o să fiu mai atent data viitoare) când a spus că în capul Partidului Verde vor sări toate Buruienile. Nu de alta, dar acum că i-a botezat (Sânzi, respectiv Ana) vă daţi seama că nu va vrea să plătească impozit pentru copilaşii ei.Aşadar, fetelor, dacă vreţi să vă umflaţi sânii cu pompa, aveţi de ales una din două soluţii:

1.Vă riscaţi să mergeţi la medic, unde pe lângă riscul de a fi umflaţi eronat , veţi plăti şi o sumă măricică.

2.Vi-I umflaţi cu pompa acasă. Românul e inventiv, sigur apare o metodă casnică.

Voi ce părere aveţi?

Anunțuri