1.De ce nu se mănâncă în filme?

Nu știu dacă ați observat, dar sunt puține filmele în care personajele se așează și la masă. Chiar mă întreb, înainte de fiecare film : “Oare vor mânca ceva?” . Dacă nu mănâncă, de unde au atâta energie?Cum pot trăi câteva zile/săptămâni  cât durează acțiunea filmului.

2.De ce actorul principal e antiglonț?

În fiecare film de acțiune, există acel personaj care salvează pe toată lumea. Chiar dacă cei ce trebuie salvați sunt amplasați pe continente diferite, în cele 2 ore cât durează filmul el găsește timp să îi salveze pe toți, să omoare 300 de infractori , că se merge pe premisa “mai întâi omoară-l , apoi ia-l la întrebări “, și să aibă și o noapte de amor pasional cu prezența feminină.   Și ,chiar dacă infractorii ăia încearcă să îl omoare, de obicei descarcă 3 sau 4 încărcătoare numai pe lângă el. În timp ce el , cu un încărcător care are 12 gloanțe, omoară 15 persoane. Ce faină e viața din film!

3.De ce infractorul nu omoară personajul principal?

În fiecare film cu ceva acțiune, personajul negativ pune mâna pe “erou” cel puțin o dată. Cel mai elocvent exemplu e James Bond. El este prins măcar o dată în fiecare film. Și, mereu, în loc să îl omoare direct, “the evil mastermind” îi pune pistolul la tâmplă și îi spune “o să mori astăzi, dle Bond!”.  Moment în care James Bond mai are timp de o mică glumă. ”Poate că o să mor astăzi, dar un român, un țigan și un evreu intrau într-un bar…”.  De ce?

4.Mereu , eroul se alege cu fata !

Exceptând filmele horror din care nu scapă nimeni,  în orice film personajul prjncipal rămâne cu fata. Chiar dacă ea moare a doua zi ,dar cei doi rămân împreună  la finalul filmului, care se termină cu sărutul dintre cei doi.  Oare în viața reală de ce nu e așa?

Ar mai fi, dar sunt prea multe. Concluzia este că VIAȚA BATE FILMUL!

Anunțuri