Am să pornesc acest articol de la ideea că toată lumea are o listă cu câteva lucruri de făcut sau locuri de văzut înainte să moară. M-am găsit în această dimineață, când m-am intors de la examen, “răsfoind” , în modul clasic, internetul. Și am găsit aceasta poză care stă atârnată sub numele articolului, aducându-mi aminte astfel de o listă pe care am făcut-o acum ceva timp(ce enervant devine wordul, zi de zi, oră de oră). Lista mea cu “ ce vreau să fac înainte să mor ”.

Și, citind-o, m-a lovit indignarea. Nu am apucat să fac nici măcar jumatate din ce scrie acolo. Nu aș vrea să mă găsesc în situația celor 2 actori din “The Bucket List”(Jack Nicholson si Morgan Freeman) și să încep să fac lucruri de pe listă abia spre sfârșitul vieții. Nu am să vă împărtășesc toată lista,pentru că unele lucruri sunt destul de personale, ceea ce înseamnă că numai eu voi ști când le-am făcut! Dar, să vă enumăr câteva :

3. Să învăț să cânt la un instrument : Asta…e încă în curs de învățare. Am chitară, vreau să învăț să cânt la ea. Pe viitor aș vrea să incerc și la tobe. Poate acolo voi avea mai mult succes. Ideea de bază este că acest punct este în curs de a fi terminat.

9.Să practic skydiving sau bungee-jumping : Și asta vine de la o persoană căreia îi este frică de înălțimi. Odată și odată, tot va trebui să le înfrunt, așa că aș vrea să le înfrunt în modalitatea asta. Din auzite, ambele se compară cu orgasmul, deci, aș vrea să încerc!

24.Să găsesc ceva ce îmi place și să practic asta pe viitor :  De găsit, am găsit. Îmi place să scriu. Poate nu o fac foarte bine. Poate uneori sunt incoerent. Poate uneori sunt prea direct. Poate am dificultăți în exprimare. Dar îmi place. Și asta vreau să fac pe viitor. Vreau ca asta să îmi asigure traiul. Și o să fac tot posibilul să se întâmple asta! Chiar dacă o să mă lupt cu morile de vânt, ca Don Quijote!

32.Să fiu mai indiferent : Ăsta cred că e cel mai greu lucru de făcut. Mamă, de ce m-ai facut așa sensibil? Așa de ușor de trimis în stări melancolice? Așa de visător? Am momente când visez cu ochii deschiși atât de mult încât nu văd groapa metaforică din fața mea.

Acestea sunt câteva din punctele de pe lista mea. După cum vedeți, sunt destul de multe. Voi ce vreți să faceți înainte de a sufla ultima data?

Anunțuri