Ai simtit vreodata ca nu iti gasesti locul in lume?Ca nimic din ce faci nu e pe placul tau si ca nu ti se potriveste?Ca nimeni din jur nu te intelege si ca te trezesti zi de zi cu gandul ca nu ai cui sa ii spui ce te macina?Ca esti,exact ca Eminescu,un “inadaptat” in societatea din care faci parte?

E frustrant sa stii ca orice decizie a ta poate supara pe unii.E frustrant sa nu ai o persoana in care sa ai incredere 100 %.Sa stii ca,indiferent de ce vei spune,acea persoana nu te va judeca,nu te va critica,ci doar te va asculta si te va incuraja sa urmezi firul vietii.

Pentru ca firul vietii e cel care te poarta prin toate locurile.El e cel datorita caruia suporti toate consecintele deciziilor luate.Prin el,inveti sa traiesti.Dar nu toti inteleg asta.Inca se gandeste ca acum zeci de ani,cand erai judecat daca faceai prea multe greseli pana a face un lucru bun.Vezi asta,zi de zi,peste tot pe unde intorci capul.

Oricine ai fi,te-ai aflat macar o data in viata in situatia asta.Si stii ca te-ai gandit “ce sa fac,oare?sa tac sau sa infrunt situatia si pe toti cei din jur?”.Daca tu ai gasit raspunsul la aceste intrebari,spune-mi-l si mie.Sunt curios.

Anunțuri