Banuiesc ca toate lumea a avut o problema legata de acest lucru. Cum ar fi ca pe cartea de munca figureaza 4/6/8 ore si de fapt tu lucrezi cu 3-4 ore peste ceea ce este scris acolo. Ne intrebam oare cum este posibil asa ceva. In Romania totul este posibil, angajatorul iti spune ca daca nu iti convine poti pleca acasa.Tocmai de asta multi stau si indura de frica ca vor fi dati afara daca comenteaza ceva.

In mod normal situatia ar trebui sa fie altfel.In alte tari orele suplimentare sunt platite dublu sau triplu si munca este rasplatita ca atare. Daca lucrezi in agricultura de exemplu primesti 800-1200 euro pe luna, bani care iti ajung sa traiesti decent si in aceea tara. Nu mai vorbim ca in bani romanesti inseamna enorm si la noi in romania muncesti in agricultura si primesti 1200-1400 ron care este extrem de putin fata de munca depusa.

Deci intr-un cuvant angajatorul din Romania isi bate joc de angajati, adica castiga bani cu sacul dupa urma lor si ei sunt platiti cu salarii de mizerie.

In Romania nu conteaza ca ai o facultate, in care ti-ai tocit coatele 3-4-5 ani, conteaza ca ei sa te exploateze la maxim sa lucrezi si sambata ca asa vrea muschiul lor in timp ce  ei stau bine mersi cu contul plin de bani.

Acum e  mai rau.A venit criza ,mai sunt si intarzieri la salarii,unele firme nu pot sa le dea la timp si altele care pot dar nu vor deoarece ei se cred importanti si angajatii sunt niste cai de curse care trag din greu.

Din asta trag o concluzie, in romania nu mai ai nici un viitor. Mai sunt cazuri in care gasesti dar mai rar. Toata lumea cauta oameni cu experienta cu 2-3 ani vechime. Unde sa o faci frate? Nu ai unde. Daca ai 50 de ani esti batran.

Ca sa primesti oferte de munca la domiciliu , completeaza un cv model simplu

Anunțuri