Consideram aceasta intrebare ca avand un raspuns inepuizabil, tocmai pentru ca, din moment ce fiecare individ este unic, desigur ca vor exista tot atatea gusturi pentru fiecare in parte. Nu degeaba se zice ca „gusturile nu se discuta” si cu atat mai mult, am zice noi, atunci cand vine vorba de dragoste. Arta seductiei este una care trebuie cultivata, inteleasa si simtita in cele mai profunde cotloane ale sufletului. Seductia este un instrument ce nu functioneaza in mana unui neavizat. Deci, ce cauta femeile, atunci cand „pun ochii pe cineva”?

Desigur, femeile, prin insasi natura lor, cauta protectie si siguranta, deci am putea spune ca unele prefera acest tip protector, din nevoia de a se simti protejate si octotite. La fel de bine insa poti sa alegi tipul „increzut”, stapan pe sine, daca te simti pe acelasi picior de egalitate cu un barbat. Deci, am putea spune ca, oarecum caracterul femeilor este cel care atrage caracterul masculin potrivit. La urma urmei, se spune ca contrariile se atrag sau cei care se iubesc se tachineaza, deci dragostea nu tine cont de bariera caracterului.

Un filozof spunea ca nu trebuie sa cautam o fiinta perfecta, care sa se incadreze unor tipare ale noastre… ci, ca trebuie sa acceptam pe cel de langa noi cu partile sale bune si rele, pentru ca… barbatul perfect nu exista. Asa ca, de ce sa nu iubim la fiecare ceea ce gasim atragator; poate ca la un barbat te va atrage stilul sau manierat, la altul caracterul sau spiritualitatea sa. Cert este ca, seductia asupra femeilor exista de cand lumea, iar daca ti-ai intreba prietena ce o atrage la tine vei fi uimit poate… Dar de ce nu incerci?De la trasaturile de caracter am putea trece la detaliile mai interioare sau exterioare pe care femeile le cauta, in functie de preferinta lor: privirea blanda, iubareata si tandra sau privirea apriga, dura si hotarata pe care o cauta femeile? Sa fie parul, lungimea sau scurtimea lui, ca sa nu mai vorbim de culoarea acestuia? Dar deochi, despre care se zice ca spun totul? Ce nu poate face un barbat dintr-o privire nonsalanta … Nu degeaba mai auzim povesti care incep cu „de la prima privire am stiut ca el va fi alesul…”. Dar dragostea nu tine cont nici de varsta. Din contra, unele femei se simt mult mai atrase de barbatii mai in etate, care detin o experienta de viata, sau de ce nu, ii prefera pe cei mai tinerei. In orice caz, iubirea trece de bariera varstei, incat stai si te miri ce le innebuneste pe femei si te intrebi adesea „Oare ce a gasit fata asta la tipul asta?” Ei, nu mai are rost sa te intrebi… Poate fi orice… plecand de la preferintele pentru o fire sociala, glumeata, adica „om de lume„, instarit,manierat si cu codul bunelor maniere la zi, cei 7 ani de acasa, plus o educatie sanatoasa, plus pedanterie, eleganta, si de ce nu… cativa muschiuleti in plus, elegant la ocazii si genul sportiv in timpul liber, atent intotdeauna, si care nu uita sa-ti daruiasca o floare.

Deci,care e lucrul care le innebuneste pe FEMEI?Cam multe variabile,nu?