Astia sunt cei care ne vor urma noua?Astia sunt cei care trebuie sa ridice tarisoara noastra(si asa macinata de toti idiotii)?Acesti „copii?Inseamna ca am ajuns tare rau,daca in ei ne punem baza.
Astia nu sunt „viitorul maret al Romaniei”!Astia sunt viitorul sumbru al Romaniei.Nici nu vreau sa imi imaginez ca unul dintre astia va ajunge presedinte.Astia,care asculta manele la maxim in tren/tramvai/autobuz/pe strada.Astia care nu au pic de respect pentru nimeni.Astia care isi permit sa le raspunda parintilor pe un ton care acum 20 de ani ar fi atras dupa sine o „mama de bataie”.
Astazi,am ramas socat.Socat sa vad ca doi „pustani” de 15 ani isi permit sa ii raspunda unui agent de politie pe un ton care sugera ca ei ar fi cei in fata carora trebuie sa raspunda agentul.Culmea e ca prin aceasta atitudine,agentul i-a lasat in pace.Pai,f***-le mama lor de plozi tampiti,sa fi fost in locul agentului,ma dezbracam de caracter si ii invatam ce inseamna bunele maniere.
Dar,ma rog…aschia nu sare departe de trunchi.Acesti copii sunt imaginea clara a parintilor.Daca au fost lasati de capul lor,iar parintii nu s-au interesat de educatia lor,nici nu aveau cum sa fie altfel.
Poate ca … odata si odata … va veni o generatie de oameni responsabili si bine-educati,asa cum a fost mare parte din generatia ’89-’90.
Pana atunci … Stati in casa!

Anunțuri